კურდღლის ჩაშუშული ესპანურად - ფორუმი
[ ახალი შეტყობინებები · მონაწილეები · ფორუმის წესები · ძებნა · RSS ]
გვერდი 1 დან1
ფორუმი » სამზარეულო » ნადირის ხორცით მომზადებული კერძები » კურდღლის ჩაშუშული ესპანურად
კურდღლის ჩაშუშული ესპანურად
nukrifoxთარიღი: ხუთშაბათი, 07.07.2011, 20.03.14 | შეტყობიმება # 1
ადმინისტრატორი
ჯგუფი: ადმინისტრატორი
შეტყობინება: 349
ჯილდოები: 4
რეპუტაცია: 3
სტატუსი: გასულია
კურდღლის ჩაშუშული ესპანურად



მასალა:

1ც. კურდღელი აქნილი

300გრ. სოკო

250–300გრ. შებოლილი სოსისი

2–3 თავი ზომის ხახვი

2 კბილი ნიორი

2ც. დაფნის ფოთოლი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

1,5 ჭიქა ღვინო

1 ქილა (400 გრ) დაჭრილი პომიდორი

ზეთი - შესაწვავად

1 კონა ოხრახუში, დაჭრილი ბოლოს მოსაყრელად;

1ც. დარიჩინი (სურვილისამებრ)

1/2 მუსკატის კაკალი დახეხილი ( სურვილისამებრ)

მომზადება:

გავახუროთ აირღუმელი 180 გრადუსამდე. საჭიროა ღრმა თუნუქის ფურცელი (კიდეები 5 სმ სიმაღლის მაინც უნდა ქონდეს). მოვასხათ ცოტა ზეთი, დავალაგოთ სასურველ ნაჭრებად დაჭრილი კურდღლის ხორცი, სოსისი, სოკო, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი, მოვაყაროთ სუნელები, დავასხათ ღვინო ყველაფერი რაც ზემოთ წერია და ავურიოთ კარგად. შევდგათ ღუმელში. მომზადებას შევატყობთ, როცა ხორცი რბილი იქნება და ადვილად მოშორდება ძვალს. წვენს თითქმის ჩაიშრობს და სოუსის (საწებლის) სისქის დარჩება. ეს კერძ შეიძლება მომზადდეს ფრინველის ხორცითაც.
მიმაგრება: 0292650.jpg(38Kb)
 
ფორუმი » სამზარეულო » ნადირის ხორცით მომზადებული კერძები » კურდღლის ჩაშუშული ესპანურად
გვერდი 1 დან1
ძებნა:
ახალი პასუხი
სახელი:
თემის ტექსტი:
უსაფრთხოების კოდი: